Започна ежегодната благотворителна кампания за продажба на мартеници на Фондация "Св. Св. Константин и Елена"

07.02.2017

В навечерието на традиционния български празник “Баба Марта” започна ежегодната благотворителната кампания за продажба на мартеници, организирана от Фондация ”Св. Св. Константин и Елена”. С наближаването на традиционния български празник БАБА МАРТА, свързан с обичая за връзване на бели и червени конци за здраве и благополучие, Фондация “Св. Св. Константин и Елена” Ви предлага закупуването с благотворителна цел на РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ мартеници. Изненадайте своите близки, приятели и бизнес партньори с индивидуално подбран за тях ПОДАРЪК!

Мартениците са изработени с много старание и желание от: Марица Гърдева - общински съветник, Център за социална рехабилитация и интеграция на хора с увреден слух към Съюз на глухите в България, Децата от школа по етнография и народни занаяти “Творилницата” при ЦПЛР - ОДК, гр. Варна, ученици със специални образователни потребности и учители от ПУ с интернат “Св. Св. Кирил и Методий”, с.Кривня, община Провадия Доброволци, подкрепили благотворителната инициатива, и със съдействието на Фондация “Св. Св. Константин и Елена”. 

Символ на настъпващата пролет и пробуждането на природата за нов живот, мартеницата е пожелание за здраве и благоденствие. Нека с първите слънчеви лъчи на март да зарадваме своите близки с жест на внимание, а чрез него да дарим УСМИВКИ и РАДОСТ на ДЕЦАТА в НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ!

Ръчно изработени, мартениците са уникални по модел, цвят и размер. Предлагат се в стилни опаковки, което ги прави подходящ корпоративен подарък за Вашите клиенти и партньори. КАТАЛОГ

За поръчка, моля попълнете ЗАЯВКА за поръчка и я изпратете на e-mail: foundation@stconstantine.bg 
За повече информация относно кампанията, моля свържете се с нас: 
тел.: 052 663 706
факс: 052 663 705 
На сайта на Фондация "Св.Св. Константин и Елена"
или e-mail: foundation@stconstantine.bg