Aquahouse Thermal & Beach е отличен с награда на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм за "Най-добра СПА концепция" за 2017

28.09.2017

Българският съюз по балнеология и СПА туризъм връчи годишните си награди, с които отличи най-добрите представители в областта на балнео, медикъл-СПА и СПА бизнеса. Целта на наградите е да отличи най-добрите практики за последните 12 месеца в сектора балнео, медикъл-СПА и СПА туризъм. Победителите получават не само трофей, но се възползват и от широко медийно покритие в България и Европа, ползвайки мрежата на Европейската СПА асоциация. Кандидатите са оценявани от експертно  жури в 7 основни категории, сред които: награда "За цялостен принос към дейността на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм", "Най-добра българска СПА козметична линия", "Най-добър медикъл СПА хотел", "Най-добър медикъл СПА комплекс", "Най-добър СПА хотел", "Най-бързо развиваща се СПА дестинация".
Престижното отличие за "Най-добра СПА концепция" бе отредена на новооткрития в к.к. Св.Св. Константин и Елена "Aquahouse Thermal & Beach".