"Aquahouse Thermal & beach" номиниран за "Сграда на годината"

12.12.2017

Термалният комплекс участва и в специален вот за „Сграда на публиката“
 
Уникалният за комплекс „Аquahouse Thermal & Beach“ получи номинация в престижния конкурс „Сграда на годината“. Конкурсът е най-престижното събитие в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата. Освен в тази категория, всеки от проектите участва и в онлайн конкурс за специалния вот „Сграда на публиката“.
 
Термалният комплекс се намира в курорта „Св. Св. Константин и Елена“ и е разположен на самия морски бряг. В „Аquahouse Thermal & Beach“ са обособени 4 зони с различни възможности за почивка, рехабилитация, плаж и водни забавления. Те са удачни както за еднодневни посещения, така и за уикендите или ваканциите в курорта. Термалният комплекс е отворен целогодишно.
 
„Аquahouse Thermal & Beach“ e част от инвестиционната програма на „Св. Св. Константин и Елена холдинг” АД за утвърждаването на курорта на европейската туристическа карта като целогодишна морска и СПА дестинация, която предлага почивки, морски СПА и Wellness уикенди и ваканции, условия за балнеология и рехабилитация, спорт и релакс, грижи за здравето и красотата.

Гласувайте тук