АСТЕРА ПЪРВА БАНСКО ЕАД
Хотел & СПА Астера Банско е разположен в подножието на вълшебната Пирин планина, само на 200 м от първата станция на ски лифта в Банско. Комплексът е изграден в типичния за Банско стил, напомнящи за уникалните къщи от епохата на Възраждането.


 
Хотел & СПА Астера Банско предлага на своите гости удобствата и лукса на четиризвездния хотелски престой и разполага с всичко необходимo за  една пълноценна и незабравима ваканция:
-    стилни, просторни и комфортно обзаведени стаи и апартаменти с прекрасна гледка към планината
-    модерен СПА център
-    атрактивен закрит Аква парк
-    първокласен ресторант и уютен лоби бар
-    детски център с игри и забавление
-    допълнителни възможности за развлечения – боулинг зала, билярд
-    модерен конферентен център

За удобство на гостите през зимния сезон хотелът разполага и със ски гардероб, предлагащ необходимата екипировка за зимни спортове.
 През 2014 г. Хотел & СПА Астера Банско е избран за най-добър четиризвезден хотел в конкурса „Най - добър хотел в Банско” – признание, което затвърждава основната ни мисия - да предлагаме на нашите гости - отлично обслужване и услуги с високо качество, да осигуряваме пълноценна почивка, сигурност, спокойствие и незабравима ваканция, през всички сезони на годината.

Хотел & СПА Астера Банско разполага с 113 стилни, просторни и комфортно обзаведени самостоятелни двойни стаи и апартаменти с прекрасни панорамни гледки към Пирин планина. 
Хотелът е с 2 корпуса, в които са разположени:
- 92 двойни стаи /2+1/
- 21 апартамента с 1 или 2 спални /2+2/