ДЖИНДЖЪРС ЕООД
 „ДЖИНДЖЪРС”  ЕООД е компания, основана през 1997 г. под наименованието „Мустанг фуд” ООД. През 2000 г. „Варна Риълтис” АД придобива 90% от дяловете, а през 2004 г. и останалите 10%, с което става едноличен собственик на капитала. 
На 16.04.2013 г. „Мустанг фуд”  ЕООД е преименувано на „Джинджърс” ЕООД.

Джинджърс ЕООД  е с предмет на дейност ресторантьорство. Дружеството навлиза на пазара и поетапното разработва верига заведения за бързо хранене от типа „снек-бар” под марката ”M food”. Концепцията залага на избор на добра локация, съобразно отчет на човекопотока, уютна атмосфера и богато меню, акцентиращо върху разнообразието – салати, предястия, ястия, аламинути и десерти. 
През 2002 г. е открита друга дивизия, чиято основна дейност е свързана с разнос по домовете и офисите на готова храна под марката ”M foods. През 2004 г. компанията разширява дейността си като сключва договор и става подизпълнител на АК „България Еър” за зареждане на самолетите им с „бордна закуска”. Към настоящият момент компанията има лиценз  за оператор на летищна дейност – обслужване на бордния бюфет .

През 2005 г. след анализ на потребителските предпочитания и отчитайки пазарното търсене, мениджмънтът на компанията взема решение да преустрои съществуващата верига снек-барове в пицарии. Интериорът на новите обекти залага на усещането за романтична Италия. Подбрани са висококачествени хранителни продукти, разработено е меню с акцент разнообразие от пици, паста и салати. Изградени са иновативните, за тогава, пещи на дърва, в които храната да се приготвя пред погледа на клиента. Разработена е нова марка “PiZZARELA”, която бързо става разпознаваема с гарантираното си качество.През 2008 г. компанията започва да развива дейност и в сферата на кафе културата. Регистрирана е търговската марка „Ginger Coffee Club” – кафетерии, вдъхновени от италианската кафе-култура, предлагащи голямо разнообразие от топли и студени кафе напитки с различни аромати, коктейли и фрешове, и работещи на слабо познатата за България в този период, система на самообслужване. Мотото на кафетерията е: ”Всеки клиент получава качествени продукти и незабравимо изживяване”. Кафетерията се намира на мястото на едно от заведенията, което  стопанисва фирмата в сърцето на морската ни столица  - на бул. „Сливница”  в х-л „Черно море”. През 2012 г. „Мустанг фуд” ЕООД открива „Ginger Сoffeе Club” и на Летище Варна в зона „Пристигане”.

Към разнообразния натрупан опит в областта на обслужването на наши и чуждестранни клиенти компанията прибавя и такъв, свързан с работа под специален режим – характерен за летищата. През 2013 г. дружеството направи голяма инвестиция за ремонт и оборудване на наети обекти на новите терминали на Летище Варна и Летище Бургас и  изгради кафета от веригата Джинжър и магазин за храни, напитки и пътнически принадлежности на двете летища. През 2014 г. дружеството разширява дейността си с две нови направления-стартира инвестиция  по  изграждането на кетърингова база в с.Равда., която да обслужва Авиокомпании, опериращи на Летище Бургас и предприема разработване на обект под наем-дискотека Екстраваганца, находяща се на Крайбрежна алея във Варна.

Дружеството инвестира в пълното оборудване на дискотеката-техника и мебелировка, като преотдава под наем работещ обект и наложила се като марка във Варна дискотека „Екстраваганца” на друго дружество с цел реализиране на постоянен приход от наем.Годишният оборот на дружеството за 2015 г. е 2717 хил.лв. и се отчита спад приблизително със 8% спрямо предходната 2014 г. (2939 хил.лв.). Спадът се дължи на намаления обем на дейността авиокетъринг. Най голям дял – 86%  от приходите на дружеството заемат приходите от дейността на кафенета и магазини, позиционирани на летище Варна и летище Бургас. Кафенета Джинджърс са заведения работещи на самообслужване, предлагащи разнообразни топли напитки, сандвичи, салати, беалкохолни и алкохолни напитки в салон „ Пристигащи” на новите терминали на летища Варна и Бургас. Магазините предлагат разнообразен асортимент от  стоки – книги, цигари и предплатени карти, готови храни и напитки, пътнически аксесоари и други.  

Най-големият клиент и партньор на дружеството е Авиокомпания България ЕР АД с която,  Джинджърс ЕООД която има сключен договор за кетърингово обслужване на полетите които се извършват със самолети на авиокомпанията, излитащи от летище Варна.Дружеството осъществява успешно дейността си  към настоящият момент и в предходните две години 2013 и 2014 г. чрез следните търговски обекти:
  • кафене и магазин Джинджърс Летище Варна, Терминал 2 
  • кафене и магазин Джинджър Летище Бургас, Терминал 2
  • лицензирана кетърингова дейност чрез обект Авиокетъринг 
  • търговски  обект  Закуски, находящ се на адрес бул. Владислав Варненчик 27 
  • кетърингова база в с.Равда., която да обслужва Авиокомпании, опериращи на Летище Бургас
  • дискотека „Екстраваганца”, Крайбрежна алея-наложила се марка във Варна- оборудван и преотдаден на друго дружество обект, с цел реализиране на постоянен приход от наем
„Ginger Coffee Club” – кафетерии, вдъхновени от италианската кафе-култура, предлагащи голямо разнообразие от топли и студени кафе напитки с различни аромати, коктейли и фрешове.


Екстараваганца е предпочитана дискотека на крайбрежната алея.