"България Ер" раздава с игра безплатни двупосочни самолетни билети, за да се срещнете с любимите си хора в чужбина

16.11.2016


Първият победител, който ще лети до една от 23 желани дестинации, ще бъде изтеглен на 21 ноември с жребий


С новата фейсбук игра на „България Ер“ – „Играй, за да отлетиш“, с няколко лесни стъпки може да спечелите безплатен двупосочен самолетен билет и да се срещнете с любим човек, който е далеч от вас, за да му напомните колко ви липсва. 
 
На 21 ноември на случаен принцип компютър ще изтегли жребия, с който ще се определи първият победител, а на 28-ми ноември ще стане ясен и вторият късметлия. Щастливците ще получат по два двупосочни самолетни билета за избраната от тях дестинация.
 
Желаещите да участват в томболата трябва да тагнат човека, с когото искат да се срещнат в коментар под публикацията на играта във фейсбук и да обяснят с до три изречения защо той е скъп за тях. Коментарът трябва да бъде завършен с хаштага с мотото на „България Ер“ - #FlyGoodFeelGood.

Дестинациитте, между които участниците могат да избират, са Рим, Париж, Лондон, Амстердам, Брюксел, Берлин, Франкфурт, Прага, Виена, Цюрих, Милано, Белград, Атина, Ларнака, Тел Авив, Барселона, Палма де Майорка, Аликанте, Мадрид, Малага, Лисабон, Москва и София. 
 
Освен възможност за среща с любим човек зад граница, „България Ер“ обещава да осигури и комфортно пътуване до избраната дестинация, кетъринг на борда и професионално обслужване. 
 
Подробности за условията на играта и крайния срок, в който може да се включите, може да видите на официалната фейсбук страница на „България Ер“- https://www.facebook.com/bgair/