"Коледа те прегръща2016"-Кампания на Медийна група "Черно море'

28.11.2016


За втора поредна година Медийна група “Черно море” кани всички добри хора да се включат в благотворителната инициатива, организирана от екипите на телевизия и вестник “Черно море” – КОЛЕДА ТЕ ПРЕГРЪЩА!


До 20 декември всеки, които иска да внесе малко топлина в живота на едно самотно болно дете, може да изпрати на адрес: гр. Варна, жк “Чайка”, до бл. 23, студио на тв “Черно море”, за инициативата “Коледа те прегръща!” или да донесе лично, всеки работен ден от 8 до 19 ч., подарък за децата, настанени в седемте къщички от семеен тип в кв. „Изгрев“, „Владиславово“ и „Тополи“. Както вече ИА "Черно море" Ви информира, пристигнаха и първите подаръци. С куп играчки влезе в редакцията на вестник „Черно море“ младото семейство Иванови, за да се включи в коледната кампания за деца без родители. Музикални играчки, пъзели, книжки, плюшени любимци, и конструктори се наредиха до подаръците, приготвени за децата в къщичките от семеен тип. 
 
Друго младо варненско семейство донесе чанта с играчки,  книжки и флумастри за децата без родители.
 
Подходящите подаръци са плюшени играчки, познавателни книжки, шапки, ръкавички, коледни чаши за чай или топли дрешки. Всеки подарък трябва задължително да не е употребяван и към пакета или кутията, в които е опакован, да има прикрепено описание със съдържанието и за каква възраст е подходящ. За момента в седемте къщички са настанени 81 деца с увреждания от цялата страна на възраст от 3 до 29 години. Те не знаят какво е семеен уют и никога не са усещали вълшебната топлина на коледната нощ...
 
Всички ние заедно вече един път им помогнахме да преживеят една истинска Коледа в новите си домове! Да го направим отново! Да им дадем заедно с подаръка и част от своята любов!
 
Благодарим ви за съпричастието!


ИА Черно море