Над 300 души се включиха в традиционното почистване на курорта Св.Св. Константин и Елена

15.05.2016

Мащабна акция по почистване на плажната и крайбрежната зона на най-стария курорт у нас - „Св.Св. Константин и Елена” се проведе на 14 май  по инициатива на Холдинг Варна.
 В традиционното пролетното почистване, което се осъществява  за 6-та поредна година се включиха над 300 служители на Холдинга и дъщерните му дружества.
С помощта на ръкавици, чували, кирки и лопати, стотици варненци заедно почистиха плажа, алеите и зелените площи на най-стария курорт в България. Целта е да осигури приятна почивка на летовниците, да се запази естествения вид и красотата на любимия семеен курорт на много българи и гости от страната и чужбина.
 
Такива групови мероприятия са неизменна част от фирмената политика на Холдинг Варна и се организират периодично. В тези инициативи е заложена  идеята за затвърждаване и стимулиране на добрата екипност в работата на голямото корпоративно семейство на холдинга. „Вярваме, че подобни акции възпитават отговорност, съпричастност и са пример за варненци, защото всички искаме да живеем и почиваме в чиста и красива околна среда. Искаме Варна да е привлекателно място, да се разработи оптимално сферата на туризма, да се отворят нови работни места. За да се случи това, трябва да се научим да бъдем единни, да работим в една посока”, споделиха изпълнителните директори на Холдинг Варна-г-жа Ивелина Шабан и г-н Милчо Близнаков.
Нека дадем своя принос, за да бъде чист и красив най-старият курорт в България. Нека Варна да е привлекателна дестинация за гости от близо и далеч, а ние да бъдем добри домакини.
Холдинг Варна благодари на всички, които се включиха в кампанията!