Хотел-галерия Графит отново с престижни отличия в Световните туристически награди 2016

07.09.2016

Лично президентът и основател на World Travel Awards Греъм Кук връчи статуетките на победителите


За четвърта поредна година Хотел-галерия Графит се радва на голямо внимание и признание сред световния елит в туристическия бизнес, печелейки и тази година две от големите отличия в конкурса на World Travel Awards 2016 -  призовете  „Най-добър бутиков хотел на България“ и „Най-добър хотел на България“. За целия мениджърски екип на хотела това, че вече няколко години Хотел-галерия Графит е с отличия в най-престижната световна програма за награди в глобалната пътническа и туристическа индустрия, е атестат за качество и голямо признание от страна на международната туристическа общност за високите стандарти, които хотелът отстоява в предоставяните услуги. 

World Travel Awards са учредени през 1993-та година с цел да признаят, възнаградят и отпразнуват постиженията на най-добрите в различните сектори на туристическите услуги и се считат за „Оскарите“ в този бранш. На 4 септември се проведе 23-тото издание на наградите и победителите в различните категории бяха обявени на пищна гала церемония във Forte Village Resort в италианския курорт Сардиния. Лично президентът и основател на World Travel Awards Греъм Кук връчи статуетките на  победителите. Събитието тази година бе с двойно по-голям блясък,  тъй като организаторите комбинираха в обща гала вечер връчването на Световните туристически награди с награждаването на победителите в World SPA Awards за 2016. Световните СПА награди се раздават за втори път. Програмата беше учредена през 2015 година с цел да отличи и награди лидерите в областта на СПА и Wellness туризма. Според организаторите решението да комбинират двете гала церемонии е повишило експозицията на вечерта, увеличавайки възможностите на официалните гости за повече срещи и контакти.

През 2016 г. Хотел-галерия Графит e с номинация и в още една престижна международна класация - World Luxury Hotel Awards, която се счита за една от най-значимите в световен мащаб за луксозни хотели. Призьорите ще станат известни на 29 октомври, на официална гала церемония в The St. Regis Doha в Катар.


Източник: ИА Черно море